A megrendelés lépéséi

1. Tegye be a megvásárolni kívánt tételeket a kosarába, majd kattintson a Kosár ikonra az oldal jobb felső sarkában.
2. A Kosár oldalon tudja változtatni az egyes tételek mennyiségét.
3. Amennyiben a kiadói oldalakról már minden olyan könyvet betett a kosarába, amelyet a 20%-os kiadói kedvezménnyel kíván megvásárolni, a Pénztár gombra kattintva átirányítjuk a www.libri.hu oldalra.
4. A www.libri.hu oldalon lépjen be, vagy rendelése folytatásához hozza létre regisztrációját.
5. Ezután válasszon átvételi módot ugyanitt (www.libri.hu). A rendszer automatikusan felkínálja az előző rendelés során megadott kézbesítési módot, amit természetesen meg is változtathat a Módosítás gombra kattintva. Választhat díjmentes személyes átvételt a Libri üzletekben, belföldi házhozszállítást, külföldi házhozszállítást, Pick Pack pontos átvételt és Posta pontos átvételt is.
6. A kosár tartalmat tetszőlegesen módosíthatja: kivehet, illetve hozzátehet újabb könyveket a www.libri.hu oldaláról, de visszatérhet a kiadói oldalra is, ahol szintén kiegészítheti a kosarát, hogy az újabb könyveket is 20% kedvezménnyel kaphassa meg a www.libri.hu oldalon.
7. A megrendelését végigkövetheti a www.libri.hu oldalon a „Rendeléseim” menüpont alatt
8. Megrendeléséről a www.libri.hu rendszere minden esetben visszaigazolást küld.
9. Az előrendelt könyveket a www.libri.hu minden esetben ingyenesen szállítja ki, akár bolti, akár futáros megrendelést választ, a megrendelt könyvek mennyiségétől függetlenül.

10. A kiadói árkedvezmény a www.libri.hu oldalán található más akcióval, aktuális kedvezménnyel nem összevonható.

11. A www.libri.hu weboldal – a Libri Kereskedelmi Kft. – általános szerződési feltételeit itt tudod elolvasni: http://libricsoport.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/